Honlap testreszabása




készítette a honlap.hu
Süni csoport

Süni csoport

Óvónők nevei: Szabó Andrea, Kókai Gabriella pedagógiai asszisztens
Dajka neve: Krekács Lászlóné

EZEK VAGYUNK A MINDENNAPOKBAN:
→AMIKOR A GYERMEK BELÉP HOZZÁNK: meghallgatjuk, szeretjük, figyelünk rá, fontos nekünk, érte vagyunk, tiszteljük, megbecsüljük
→VARÁZS SZAVAINK: „Kérlek!”-„Légy szíves!”- „Bocsánat!”-„Ne haragudj!”- „Köszönöm”- „Szeretném!”- „Sajnálom!”- „Elnézést!”
FŐ MOTTÓNK: „Mozogj, hogy okosodj!!!”
→A csoport eszközrendszere erre a mottóra alapszik. Így, a csoport rendelkezik 2 beltéri hintával,  „Mozgósarokkal”, amiben van bordásfal, létra, kötél, gyűrű, kötéllétra, ugráló labdák, vászonlabirintus, mini trambulin. Ezek az eszközök tökéletesen megfelelnek a gyermekek életkori sajátosságainak, a gyermekek igényeinek kielégítésére. Minden korosztály megtalálja a számára fontos, a neki megfelelő játékeszközöket. A terem tágas, világos. A bútorzata mozdítható, a gyermekek testi fejlettségének megfelelő méretűek.
Szívesen használjuk a már mindenki számára ismert „MOZGÁS KOTTÁT”
→ A csoportban olyan családias, otthonos légkört, olyan környezeti feltételeket hoztunk létre, amelyben a gyerekek szabadon mozoghatnak, biztonságosan eligazodhatnak. Olyan életmódra vonatkozó szabályokat alakítottunk ki, amelyeket életkoruk és fejlettségük szerint képesek teljesíteni. Olyan tevékenységformákat szerveztünk és szervezünk amelyek érdeklődésüket, kíváncsiságukat kielégítik, s amelyek örömteli erőfeszítésekre is késztetik őket.
→Vegyes életkorú csoportunkban, úgy, mint a családban a gyermekek személyre szóló feladatokat kapnak. A folyamatos napirend keretei között sokkal több lehetőség van az egyéni differenciált feladatadásra. Egyéni sajátosságaikat, képességeiket ismerve a feladatokat mindig személyre szólóan 1-1 gyermeknek vagy kisebb csoportnak adjuk
 

Kapcsolat - telephely

3023 Petőfibánya, Iskola utca 3/a

Kapcsolat - törzsépület

3023 Petőfibánya, Petőfi Sándor utca 2.

Kapcsolat - konyha